ummie ainanina sweet home

Tuesday, 25 June 2013

Supplemen Terbaik untuk Sakit Sendi

Memulihkan Sakit Sendi

Bila menyebut tentang supplement untuk sakit sendi, pasti ramai yang tercari-cari supplement yang tertulis Glucosamine dan Chondroitin pada label botol. Tahukah anda bahawa Chondroitin mengandungi Chondroitin Sulfate yang boleh mengurangkan kadar penyerapan glucosamin. Kebanyakannya diekstrak dari sumber haiwan yang mudah terdedah pada pencemaran semasa pemprosesan. Chondroitin juga mempunyai kesan sampingan seperti ketidakselesaan perut, muntah, loya, gastric, pedih hulu hati, cirit-birit, penyahhidratan, sakit perut, angin dan sakit tekak. Ia juga berinteraksi dengan warfarin, sejenis ubat penipis darah yang boleh menyebabkan leban dan pendarahan dalaman yang teruk.

Testimonial Joint Health Tablet
Joint Health Tablet


Shaklee mempunyai supplement yang lebih hebat untuk mengawal masalah sendi anda. Advanced Joint Health Complex sesuai diamalkan oleh golongan yang mempunyai masalah-masalah seperti berikut:
  • Leher kejang/kaku
  • Sakit bahu
  • Sakit lutut ketika menaiki tangga.
  • Sakit pada pergelangan tangan.
  • Sakit lutut ketika mencangkung.
  • Sakit sendi di waktu pagi.
  • Sakit pinggang.
  • Advanced Joint Health Complex menyokong kesihatan sendi anda melalui 3 cara:
1) Meningkatkan keselesaan sendi (melalui ekstrak Boswellia)
2) Meningkatkan kesan kusyen (melalui ekstrak jagung/glucosamine)
3) Memelihara kesihatan tisu penyambung (melalui vitamin C, zink, tembaga dan mangan)

Kandungan utama Advanced Joint Health Complex  adalah ekstrak Boswellia. Dalam perubatan Ayuverdic, Boswellia digunakan untuk merawat osteoarthritis dan rheumatoid arthritis. Ia merupakan agen anti-radang semulajadi yang bertindak pantas menghalang bahan kimia daripada menyerang tulang rawan yang menyebabkan ketidakselesaan sendi.Ekstrak jagung atau glucosamine pula merupakan komponen penting dalam pembinaan blok utama tulang rawak dan bendalir sinovial. Ia bertindak sebagai pelincit dan membekalkan kesan kusyen antara sendi-sendi. Vitamin C, Zink, Tembaga dan Mangan pula merupakan nutrien penting dalam pembinaan kolagen dan komponen tisu penyambung.Ujian klinikal mendapati ekstrak Boswellia dalam Advanced Joint Health Complex dapat menunjukkan kesan dalam masa 5 hari. 45% mendapati sendi terasa lebih selesa dan 31% mendapati pergerakan menjadi lebih senang.

Dapatkan Advanced Joint Health Complex dari Puteriku AinaNina sekarang. Ianya selamat, 100% berasaskan sayur-sayuran, tiada perasa tiruan, pemanis atau bahan pengawet dan 100% bebas chondroitin!
-credit-

* These statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

Penghantaran Shaklee Miri, Sarawak, Malaysia dan indonesia.
Untuk maklumat lanjut untuk keahlian/pembelian produk atau jana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami Melalui 

Email: farshanna29@gmail.com
Call/ Whatsapp: 010-7942058


No comments:

Post a Comment