ummie ainanina sweet home

Saturday, 5 January 2013

KELEBIHAN SET BERPANTANG SHAKLEE

Kenapa penting nya ubat-ubatan semasa berpantang?

Berpantang adalah untuk memulihkan kesihatan ibu yang lepas melahirkan anak. Telah kita ketahui, proses kelahiran anak terdiri daripada normal birth atau pun caeseran. Set berpantang amat la penting supaya ibu dapat mengembalikan tenaga dengan ubat-ubatan yang sesuai dan selamat di gunakan. Euphoria set C telah memperkenalkan set berpantang untuk ibu-ibu selepas bersalin. 

Kelebihan set berpantang Shaklee yang telah saya rasai sendiri selepas melahirkan anak ke 2?

1) Ia boleh di ambil seawal hari pertama selepas bersalin. 

2) Jika anak mengalami jaundice ( kuning), set berpantang ini tidak memberi kesan kepada bayi malah ia boleh di ambil terus. Maka ibu masih dapat mengambil ubat walaupun anak kuning.

3) Sangat sesuai di ambil oleh ibu-ibu selepas bersalin walaupun bersalin normal atau pun caeseraan. Tidak memberi kesan apa-apa kepada ibu malah ia dapat meningkatkan dan memulihkan semula kesihatan ibu.

4) Sangat sesuai untuk ibu selepas bersalin kerana ia membantu mengawal tahap stress yang di alami selepas bersalin.

5) Ia akan memberi tenaga yang berpanjangan kepada ibu kerana aktiviti ibu selepas bersalin mungkin memenatkan.

6) Ibu akan sukar untuk membuang air besar dan set ini akan mengurangkan kesakitan yang di alami semasa sembelit.* These statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

Berminat untuk mendapat Set C yang bole membantu meningkatkan kesihatan kita menjadi lebih baik serta mendapat konsultasi saya dengan percuma. Hubungi saya melalui:

Email: farshanna29@gmail.com
CALL/SMS: 0107942058.3)

No comments:

Post a Comment